Afstandshealing

Tijdens deze periode waar we noodgedwongen thuis zitten en teruggeworpen worden op onszelf is de vraag naar healing en balans groter dan ooit.

Na een tijdje van bezinning en zelfonderzoek ben ik tot de conclusie gekomen dat ik healing op afstand ga aanbieden. Niets geks, healing gaat over energie en energie kun je sturen op afstand. Vroeger deed ik dat door middel van een fysieke foto, maar tegenwoordig kan dat ook via beeldbellen.

 

Een healing op afstand is voor iedereen die:

· meer rust en balans zoekt

· lichamelijke, emotionele of psychische klachten heeft

· moe en overbelast is

· antwoorden zoekt en het gevoel heeft vast te zitten

· niet lekker in zijn/haar vel zit

· enz. enz.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Op een van tevoren afgesproken tijdstip stuur ik een link naar jouw email adres. Als je daarop klikt komen we via beeldbellen met elkaar in contact. Mocht je geen behoefte hebben aan beeldcontact, mag je natuurlijk ook een foto mailen.

Op het afgesproken tijdstip ga je rustig zitten of liggen en laat het lekker over je heenkomen. Het liefst 5 a 10 minuten van tevoren zodat je de stress van de dag even van je af kunt laten glijden. Eventueel kaarsje aan, wierookje aan, glaasje water gepakt, naar toilet geweest.

Stel je open om de energie te ontvangen en voel. Je kunt warmte, kou, tintelingen, wind voelen, alles is mogelijk. Je hoeft zelf niets te doen. Alleen ontvangen. De energie gaat daarheen waar het nodig is. Je kunt wel innerlijk vragen stellen waarna misschien plotselinge inzichten komen. Durf daarop te vertrouwen. Sta open voor alles. Maar niets hoeft.

De healing zelf zal ongeveer 20 – 25 minuten in beslag nemen. Drink na de healing wel een glas water. Het kan zijn dat oude energie los is gekomen en graag je systeem wil verlaten. Water helpt daarbij. Het kan zijn dat je helemaal niets voelt. Zeer waarschijnlijk zijn er dan wel dingen in gang gezet in je lichaam of in je leven die je pas later ervaart. Het kan ook dat oude pijntjes even opspelen om daarna je lichaam te verlaten. Het is leuk om te observeren welke veranderingen of gebeurtenissen in de periode na een healing plaatsvinden. Vaak wordt de link niet gelegd naar de healing, maar meestal wordt tijdens een behandeling van alles in gang gezet.

 

Wat zijn de kosten?

De behandeling kost 30 euro. Als je de afspraak maakt stuur ik je een bevestigingsmail met een betaalverzoek. Om de afspraak daadwerkelijk te laten doorgaan graag van tevoren betalen.

De komende 2 weken bied ik deze behandeling aan voor de helft van de prijs, dus 15 euro! Deze aanbieding is geldig t/m 10 mei 2020.

De praktijk in Amstelveen was natuurlijk alleen op donderdag open. Helaas mag ik daar nog niet werken. Afspraken voor afstandshealing kunnen in overleg eventueel ook in de avonduren of in het weekend. Mail of app me voor de mogelijkheden.

Ik hoop dat ik via deze weg toch mijn steentje bij kan dragen voor iedereen die een beetje energie of helderheid kan gebruiken.