Herdenking / Meditatie / Klankschaal ligconcert

 

 

Herdenking / Meditatie / Klankschaal ligconcert

Herdenking / Meditatie / Klankschaal ligconcert

Natuurlijk wil iedereen in december gezellige dingen doen. Maar ongetwijfeld zijn er meerdere mensen die een dierbare moeten missen en daar vooral in de kersttijd veel moeite mee hebben. Voor deze groep wil ik graag een herdenking houden in combinatie met een meditatie en een klankschaal ligconcert. Je hebt geen meditatie ervaring nodig.

Wel is het handig makkelijk zittende kleding aan te doen, een extra paar warme sokken. We doen deze middag gedeeltelijk zittend en gedeeltelijk liggend. Een zacht matje, een kussentje voor je hoofd en een warm dekentje is zeker aan te bevelen.

Neem een mooie foto mee van je overleden dierbare. We gaan ze zeker in het licht zetten.

Datum:   -  -  -
Tijd:      14.15 tot 16.15 uur

Locatie:  Buurthuis V.O.K.A.
                 Vierlingsbeeklaan 24
                 1187 AS  Amstelveen

Kosten: 33 euro

Tijdens deze herdenking hoef je helemaal niets. Het is een open en laagdrempelige setting waarbij gevoelens er mogen zijn.

Het klankschaal ligconcert is een heerlijk momentje voor jezelf waarbij je mag liggen en ontspannen en de verschillende klanken over en door je heen mag laten komen. Je hoeft niets te doen.
Er wordt gebruik gemaakt van klankschalen en diverse andere instrumenten. De mooie klanken werken diep door waardoor blokkades kunnen verdwijnen en energie weer kan gaan stromen.
Door klankschalen laat je soms ongemerkt iets los waardoor ook rouw een stukje lichter mag worden.

In totaal zal het ongeveer twee uur duren.
Ik hoop van harte dat deze herdenking mag bijdragen aan een stukje verlichting in de lastige dagen rond kerst.

De zaal is open om 14.00 uur. Om 14.15 wil ik graag starten. Tijdens de sessie is het niet gewenst om dan nog gestoord te worden door eventuele laatkomers. Dus kom op tijd. Mocht je om wat voor reden dan ook verhinderd zijn, laat het even weten.
Karin Kloek: 06 - 21980540

Gratis parkeren in de wijk
Ik hoop jullie te zien.
Lieve groet, Karin