1  november 2017

Blij ben ik met de mogelijkheid om ook in 2018 de workshop Memory Schilderij te kunnen aanbieden in de pastorie van de Sint Urbanuskerk in Amstelveen.

De data voor 2018 zijn:

zaterdag 20 januari

zaterdag 14 april

zaterdag 14 juli

zaterdag 13 oktober

Natuurlijk is het ook mogelijk om de workshop elders te geven als men een geschikte locatie tot zijn/haar beschikking heeft en een groepje belangstellenen bij elkaar heeft.

 


12 april 2017

En opnieuw een mooie voorlichtingsavond bijgewoond van Diny Neplenbroek.

Deze keer in Vinkeveen in De Boei. Doordat het een intieme setting was konden we met meer diepgang over uitvaart en rouw praten.

Diny vertelde hoe een uitvaart geregeld kan worden. Er is vaak meer mogelijk dan men denkt.

Wendy Pater-Jamin was er om te spreken over verliesbegeleiding.

Zij verzorgt o.a. rouwwandelingen in Ouderkerk aan de Amstel en in de bossen bij 's Graveland.

Diny verzorgt  rouwwandelingen in het Amsterdamse Bos.

Als afsluiting heb ik mijn herinneringsschilderijen laten zien en verteld over de mogelijkheid om dat zelf te maken in een workshop. 

 


29 maart 2017

Gisteravond een mooie avond in het Noorddamcentrum in Amstelveen bijgewoond.

Diny Neplenbroek  gaf een lezing over hoe een uitvaart geregeld kan worden.

Een lastig onderwerp, maar er waren gelukkig genoeg belangstellenden op af gekomen.

Er was gelegenheid om vragen te stellen. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Tevens mocht ik wat vertellen over mijn aankomende workshop Memory Schilderij maken.

Een blijvend herinneringsschilderij maken ter nagedachtenis aan een overleden dierbare.

Dat is zo waardevol. Ik hoop hiermee een hoop mensen te kunnen bereiken.

En dat de workshop een bijdrage mag leveren aan een klein stukje rouwverwerking.

 


maart 2017

Om te beginnen wil ik mezelf graag voorstellen. Mijn naam is Karin Kloek (1965) en heb op verschillende vlakken ervaring op gedaan. Creativiteit en spiritualiteit lopen al van klein kind af aan als een rode draad door mijn leven.

Als eerste ben ik met een modeopleiding begonnen. Al heb ik daar nooit mijn werk van gemaakt, de creatieve basis was gelegd. Daarna heb ik vele jaren bij de KLM gewerkt op verschillende afdelingen. Na een opleiding arbeidsmarktpolitiek/personeelsbeleid ben ik bij personeelszaken terecht gekomen.

Uiteindelijk begon de spirituele en alternatieve kant te kriebelen. Na vele opleidingen (paranormaal therapeut, voetreflexzonetherapie, dru yoga docent), cursussen en workshops (Silva Mind Control, Touch for Health, Manuele Lymfedrainage, Awakening your Light Body, Tenen Lezen, Holistic Pulsing, Sound Bliss, enz.) begon ik een eigen praktijk in magnetiseren, paranormale therapie, voetreflexzonetherapie en soundhealing.

Ook het overdragen van kennis kwam aan de orde in de vorm van lezingen en cursussen paranormale geneeswijzen en meditatie.

Tijdens de eerste jaren van mijn moederschap heb ik de praktijk even in de koelkast gezet om op een later tijdstip weer op te pakken. Naast mijn meer dan fulltime baan met 2 opgroeiende jongens, werkte ik tot 2013 bij de Schouwburg in Amstelveen bij de afdeling horeca en kon zo het creatieve theaterleventje van dichtbij meemaken. In de loop der jaren heb ik veel creatieve cursussen en workshops gevolgd waaronder scrapbooken, mozaïeken, groendecoratieworkshops, abstract schilderen, bloemschikken en ben ik opgeleid tot cursusleidster paverpol door Jossy de Roode. Verder diverse workshops Powertex gevolgd bij de Hooischuur. Tussendoor heb ik heel veel sieraden gemaakt en ook daar diverse workshops in gegeven en kinderpartijtjes begeleid.

Het kon niet uitblijven. Zowel het creatieve als het spirituele bleven dusdanig trekken, dat er een combinatie uit voort moest vloeien. Mijn droom realiseren in de vorm van creatieve en spirituele cursussen, workshops en kinderpartijtjes.

Zo heb ik een cursusruimte gehad in Aalsmeer en later een atelier in een voormalige rozenschuur aan de Legmeerdijk in Amstelveen.

In 2011 ben ik gestart met werk in de uitvaart. Wat een prachtig beroep. Het gegeven dat je als buitenstaander zo dichtbij mag komen in zo'n emotioneel rouwproces. Dat maakt me dankbaar. 

Momenteel combineer ik verschillende werkzaamheden.

Nog steeds werkzaam in de uitvaart, daarnaast werk ik als invalkracht bij ontmoetingsgroepen van dementerende ouderen. En ik geef enkele cursussen en workshops die op deze website te vinden zijn.

Genoeg over mezelf nu.

Ik hoop je te mogen ontmoeten op een van de cursussen/workshops.

Bel of mail me als je vragen hebt.

Lieve groet, Karin