Healing

 

Niet lekker in je vel?

Moe, lusteloos, slapeloosheid, pijn, onrust, niet weten hoe verder, enz.   Maak eens een afspraak.

Healing is een ruim begrip. Er zijn diverse mogelijkheden. In feite werken alle soorten behandelingen door op zowel fysiek,  mentaal als emotioneel vlak. Het is maar net waar je voorkeur ligt qua behandeling. 

De behandelingen Edelsteen-Chakra Healing, Voetreflex, Individuele klankschaal sessie of Magnetiseren  duren allen een uur.

Er is ook een dubbele behandeling mogelijk, bijvoorbeeld klankschaal sessie en een edelsteen-chakra healing na elkaar. Heerlijk 2 uur quality time voor jezelf.

 

Kom het vooral eens uitproberen. Erover schrijven zegt zo weinig.

Ervaren is de beste manier om uit te vinden of het iets voor je is.

Maak een afspraak via

06-21980540 of karinkloek.info@gmail.com

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Lieve groet,

Karin

Edelsteen-Chakra Healing

Edelsteen-Chakra Healing is vooral gericht op de werking van de chakra's. Iedereen heeft 7 hoofdchakra's, een soort energetische draaikolken die in verbinding staan met bepaalde gebieden in het lichaam. Door een bepaald chakra te activeren en te ontdoen van blokkades geef je ook dit desbetreffende deel in het lichaam meer energie. Emotioneel correspondeert ieder chakra met een bepaalde emotie. Alles hangt met elkaar samen. Elk specifiek chakra correspondeert met bepaalde edelstenen, Door gebruik te maken van die edelsteen maak je gebruik van de prachtige helende en eeuwenoude energie. Tijdens een Edelsteen-Chakra Behandeling worden alle chakra's behandeld met de bijbehorende edelstenen.

Voor meer info over de chakra´s, klik dan op onderstaande button.


Klankschaal sessie

De klankschaal sessie is een healing waarbij je diep gaat ontspannen door de heerlijke klanken van de klankschalen. De trilling werkt diep door in je lichaam. Het lichaam bestaat uit een groot deel uit water, dus vanzelfsprekend hebben de trillingen veel effect op je. 

Deze healing is individueel, in tegenstelling tot het klankschaal ligconcert waarbij je in een groep de klanken ondergaat. De 1 op 1 sessie gaat een stuk dieper, omdat de schalen indien gewenst ook op het lichaam of dicht langs het lichaam worden geplaatst. De klanken worden aangepast aan wat op dat moment wenselijk of nodig is..

Er wordt tijdens de individuele sessie gebruik gemaakt van klankschalen, chimes en klankstaven in de klanken die corresponderen met de chakra's, oceandrum en rainstick.

 


Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een behandelmethode waarbij door middel van massage van drukpunten en zones op de voetzool de daarmee corresponderende organen worden geprikkeld. Door deze prikkel worden de desbetreffende organen en/of lichaamsdelen gestimuleerd actiever te worden en daardoor beter te functioneren.  Alles draait om opruiming van blokkades en doorstroming van de energie.


Magnetiseren

Bij een behandeling magnetiseren wordt van top tot teen het hele lichaam ontdaan van "negatieve" energie. De stress energie waar je zo moe van wordt haal ik bij je weg. Daarna wordt je helemaal opgeladen met fijne energie zodat je meer in balans komt, beter in je vel zit. Door middel van energieoverdracht via mijn handen kun je energieblokkades opheffen. Het zelfgenezend vermogen wordt wakker geschud. Energie kan nadien weer vrij stromen waardoor diverse klachten kunnen verdwijnen. Bij de behandeling hoeft geen kleding uit te worden gedaan.

 


Afstandshealing

Tijdens deze periode waar we meer thuis zitten en teruggeworpen worden op onszelf is de vraag naar healing en balans groter dan ooit.

Healing op afstand is niets geks, healing gaat over energie en energie kun je sturen op afstand.  Een healing op afstand is voor iedereen die:
· meer rust en balans zoekt
· lichamelijke, emotionele of psychische klachten heeft
· moe en overbelast is
· antwoorden zoekt en het gevoel heeft vast te zitten
· niet lekker in zijn/haar vel zit,  enz. enz.
Hoe gaat het in zijn werk?
Op een van tevoren afgesproken tijdstip stuur ik een link naar jouw email adres. Als je daarop klikt komen we via beeldbellen met elkaar in contact. Mocht je geen behoefte hebben aan beeldcontact, mag je natuurlijk ook een foto mailen. Dan gaat de hele sessie off-line. 
Op het afgesproken tijdstip ga je rustig zitten of liggen en laat het lekker over je heenkomen. Het liefst 5 a 10 minuten van tevoren zodat je de stress van de dag even van je af kunt laten glijden. Eventueel kaarsje aan, wierookje aan, glaasje water gepakt, naar toilet geweest. Stel je open om de energie te ontvangen en voel. Je kunt warmte, kou, tintelingen, wind voelen, alles is mogelijk. Je hoeft zelf niets te doen. Alleen ontvangen. De energie gaat daarheen waar het nodig is. Je kunt wel innerlijk vragen stellen waarna misschien plotselinge inzichten komen. Durf daarop te vertrouwen. Sta open voor alles. Maar niets hoeft.
De healing zelf zal ongeveer 20 – 25 minuten in beslag nemen. Drink na de healing wel een glas water. Het kan zijn dat oude energie los is gekomen en graag je systeem wil verlaten. Water helpt daarbij. Het kan zijn dat je helemaal niets voelt. Zeer waarschijnlijk zijn er dan wel dingen in gang gezet in je lichaam of in je leven die je pas later ervaart. Het kan ook dat oude pijntjes even opspelen om daarna je lichaam te verlaten. Het is leuk om te observeren welke veranderingen of gebeurtenissen in de periode na een healing plaatsvinden. Vaak wordt de link niet gelegd naar de healing, maar meestal wordt tijdens een behandeling van alles in gang gezet.

De praktijk in Amstelveen is natuurlijk alleen op donderdag open. Afspraken voor een afstandshealing kunnen in overleg eventueel ook in de avonduren of in het weekend  plaatsvinden. Mail of app me voor de mogelijkheden.  Ik hoop dat ik via deze weg mijn steentje bij kan dragen. om meer rust en naar wens meer energie en helderheid kan creëren. 

Er is ook mogelijkheid voor een groepshealing op afstand die ik 1x in de 4 weken gratis geef. Kijk maar op de aparte link hiervoor.