Healing

 

Niet lekker in je vel?

Moe, lusteloos, slapeloosheid, pijn, onrust, niet weten hoe verder, enz.   Maak eens een afspraak.

Healing is een ruim begrip. Er zijn diverse mogelijkheden. In feite werken alle soorten behandelingen door op zowel fysiek,  mentaal als emotioneel vlak. Het is maar net waar je voorkeur ligt qua behandeling. 

De behandelingen Edelsteen-Chakra Healing, Voetreflex, Individuele klankschaal sessie of Magnetiseren  duren allen een uur.

Er is ook een dubbele behandeling mogelijk, bijvoorbeeld klankschaal sessie en een edelsteen-chakra healing na elkaar. Heerlijk 2 uur quality time voor jezelf.

 

Kom het vooral eens uitproberen. Erover schrijven zegt zo weinig.

Ervaren is de beste manier om uit te vinden of het iets voor je is.

Maak een afspraak via

06-21980540 of karinkloek.info@gmail.com

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Lieve groet,

Karin

Edelsteen-Chakra Healing

Edelsteen-Chakra Healing is vooral gericht op de werking van de chakra's. Iedereen heeft 7 hoofdchakra's, een soort energetische draaikolken die in verbinding staan met bepaalde gebieden in het lichaam. Door een bepaald chakra te activeren en te ontdoen van blokkades geef je ook dit desbetreffende deel in het lichaam meer energie. Emotioneel correspondeert ieder chakra met een bepaalde emotie. Alles hangt met elkaar samen. Elk specifiek chakra correspondeert met bepaalde edelstenen, Door gebruik te maken van die edelsteen maak je gebruik van de prachtige helende en eeuwenoude energie. Tijdens een Edelsteen-Chakra Behandeling worden alle chakra's behandeld met de bijbehorende edelstenen.

Voor meer info over de chakra´s, klik dan op onderstaande button.


Klankschaal sessie - individueel

De klankschaal sessie is een healing waarbij je diep gaat ontspannen door de heerlijke klanken van de klankschalen. De trilling werkt diep door in je lichaam. Het lichaam bestaat uit een groot deel uit water, dus vanzelfsprekend hebben de trillingen veel effect op je. 

Deze healing is individueel, in tegenstelling tot het klankschaal ligconcert waarbij je in een groep de klanken ondergaat. De 1 op 1 sessie gaat een stuk dieper, omdat de schalen indien gewenst ook op het lichaam of dicht langs het lichaam worden geplaatst. De klanken worden aangepast aan wat op dat moment wenselijk of nodig is..

Er wordt tijdens de individuele sessie gebruik gemaakt van klankschalen, chimes en klankstaven in de klanken die corresponderen met de chakra's, oceandrum en rainstick.

 


Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een behandelmethode waarbij door middel van massage van drukpunten en zones op de voetzool de daarmee corresponderende organen worden geprikkeld. Door deze prikkel worden de desbetreffende organen en/of lichaamsdelen gestimuleerd actiever te worden en daardoor beter te functioneren.  Alles draait om opruiming van blokkades en doorstroming van de energie.