Laatste nieuws


30 april 2024

Zo leuk, eergisteren voor het eerst een Tai Chi-Qi Gong / Klank Sessie samen met Arnout Dogger gegeven. Het was een succes en smaakt naar meer. Vandaar dat we nieuwe data aan de agenda hebben toegevoegd. Dus als je er graag bij was geweest, maar niet kon dan zijn er nog een paar herkansingen. Op 6 juli, 7 september en op 2 november kun je nog meedoen. Om goed de ruimte te hebben tijdens de Tai Chi bewegingen te hebben is er een maximum van 9 deelnemers per keer. 


27 maart 2024

 

Thee / Klank Sessie
Wat een mooi combi weer. Hoe leuk is dit.
We starten met een meditatief moment met een prachtige theebloem en het drinken van de thee daarvan.
We gaan daarna heerlijk diep ontspannen bij een klankschaal ligconcert. Je kunt je heerlijk laten meevoeren op de helende klanken van klankschalen en andere instrumenten.
Aansluitend mag je een eigen kruidenthee samenstellen door middel van geuren te ruiken en de werking van de thee mee te nemen in je keuze. Deze thee ga je natuurlijk drinken en krijg je ook mee naar huis.
Het theegedeelte wordt verzorgd door theesommelier Benita Roetman (www.thee-kaart.nl)
Datum: Zaterdag 11 mei
Tijd: 13.30 - 16.00 uur
(zaal open om 13.15 uur)
Bijdrage: 45,-

 

 


24 maart 2024

De Yoga / Klank Sessie op 15 juni is pas net bekend, maar al bijna vol.  Er is nog 1 plekje beschikbaar,

De Yoga wordt gegeven door Lianne Both.

De Tai Chi-Qi Gong / Klank Sessie is helemaal vers van de pers. Op 28 april gaan we deze combi neerzetten. Ook weer zo leuk. Kom je ook? De Tai Chi-Qi Gong wordt gegeven door Arnout Dogger.


21 maart 2024

Zo leuk, er komen meer samenwerkingen aan. Na de Adem / Klank Sessie die aldoor vol zit, nu ook een  Thee / Klank Sessie in mei en een Yoga / Klank Sessie in juni. Wordt vervolgd. Meer info volgt snel.


19 februari 2024

Na een heel aantal keren "Reis door de chakra's" als dagworkshop (staat dit jaar nog 3x op Texel in de planning).

Nu ook een serie van 7 lessen waarbij we iedere les een chakra behandelen. We starten met het 1e chakra en eindigen met het 7e chakra. Meer dan de dubbele tijd dan de workshop, dus ook meer tijd om uit te diepen en vragen te behandelen. 

Doe je mee?

Start op dinsdag 26 maart!


28 januari 2024

Wat was de Adem/Klank sessie gisteren weer een succes zeg! 

Bijzonder wat er allemaal mogelijk is door deze combinatie van verbonden ademhaling en daarna de ontspanning met klankschalen. 

Wil je het ook een keer meemaken? Boek dan snel, want het is steeds heel gauw volgeboekt. Voor februari is nog  maar 1 plekje beschikbaar. Wel is het altijd mogelijk op de wachtlijst te gaan staan voor het geval er op het laatste moment uitvallers zijn. 


26 december 2023

Op zondag 7 januari OPEN DAG op mijn nieuwe locatie.  Zo leuk! Kom je ook even kijken? Of meedoen met een klankschaal ligconcert? Ik hoop je te zien. Lieve groet, Karin


26 december 2023

Dacht ik toch echt dat ik dat allang geplaatst had. Maar niet dus. Te druk met verhuizen van de praktijk en de klankschaal ligconcerten naar de nieuwe locatie.

Bij deze wens ik jullie alsnog fijne dagen en hoop dat 2023 een goed jaar is geweest.

En voor het nieuwe jaar hoop ik dat al jullie wensen uit gaan komen. Of ze nu klein zijn of megagroot. Laten we ervoor gaan!

Ik wens jullie een magisch 2024!


Open Dag!

Zondag 7 januari

Van 10.00 - 17.00 uur

Voorling 2,  1424 RS   De Kwakel

***

Met GRATIS klankschaal ligconcerten

van 11.00 - 12.00 uur en

van 14.30 - 15.30 uur

Open inloop!


12 november 2023

VERHUIZING!  Per 1 januari 2024!

Zeer verheugd ben ik om jullie te kunnen vertellen dat ik met de praktijk vanuit het MOC gebouw en met de klankschaal ligconcerten en de workshops vanuit het VOKA gebouw ga verhuizen! 

Per 1 januari alles onder een dak in mijn eigen ruimte. Zo leuk!

Het nieuwe adres is:

Voorling  2

1424 RS  De Kwakel

 

Vanaf 1 januari zullen alle klankschaal ligconcerten daar worden gegeven. Maar ook workshops zoals de Reis door de Chakra's. En ook de edelsteen chakra healing en voetreflex zijn op dat adres. 


23 oktober 2023

 

Donderdag 2 november

Klankschaal Ligconcert in Uithoorn, Bilderdijkhof.

Opgeven bij Participe:

0297-567209 of

bilderdijkhof@participe.nu

 


8 oktober 2023

 

5 november

weer een "Reis door de Chakra's".

Het is iedere keer zo een mooie dag.

Dit is de laatste van het jaar.

Dus kom ook! 


17 september 2023

 

Zaterdag 23 september

 

Open Dag in het VOKA gebouw.

Vierlingsbeeklaan 24

Amstelveen

 

Kom langs en maak kennis met de verschillende workshops die daar worden gegeven. 


20 augustus 2023

Zo leuk, gisteren weer het eerste klankschaal ligconcert gegeven van het nieuwe seizoen.  Zo fijn om te doen.

Er komen weer wat nieuwe dingen aan. Zo gaan er combinatiesessies Ademhaling en Klankschalen komen. Hoe we het gaan noemen weet ik nog niet, maar dat komt.

We zijn een leuke combi sessie aan het bedenken. Dat gaat in ieder geval heel bijzonder en diepgaand worden. 

En in het VOKA gebouw houden we een open middag op zaterdag 23 september zodat iedereen kan komen kennismaken met de huurders van het gebouw en zien wat er allemaal aan activiteiten worden gegeven. Iedereen is van harte welkom!

 


8 juli 2023

Vandaag het laatste klankschaal ligconcert gegeven. Wat was het weer fijn om te doen, ondanks de hoge temperatuur. Daar hadden de deelnemers niet zo heel veel last van, omdat je dan helemaal stil ligt. 

Nu even een pauze bij de klankschaal concerten. De praktijk in het MOC gebouw is nog gewoon open.

Voor degenen die op vakantie gaan, geniet ervan! Rust lekker uit. Hele fijne vakantie en ik zie je graag opgeladen weer terug. 


16 mei 2023

De klankschaal ligconcerten in het VOKA gebouwtje in Bovenkerk bevallen erg goed.  Intussen zijn de nieuwe data voor het najaar besproken en vastgelegd. De agenda is bijgewerkt tot het einde van het jaar. Zo leuk. Als je het nog niet een keer hebt uitgeprobeerd, kom dan eens meedoen. 


31 maart 2023

ik ben een blij mens, dat wil ik even kwijt. Wat is het leuk om zo regelmatig de klankschaal ligconcerten te geven. Soms in combinatie met een meditatie of herdenking. Of soms tijdens een dagworkshop. De ene keer voor een groep ouderen, de andere keer voor mensen die zich individueel inschrijven, dan weer als "activiteit" op een bedrijfsfeestje. Het is zo divers. Het is nog maar zo kort geleden dat ik het zaaltje in Bovenkerk ben gaan huren. Maar daardoor zijn de klankschaal concerten in een versnelling terecht gekomen. En ik zie dat het goed doet bij mensen. Het geeft je in de meeste gevallen een diepe ontspanning die zo hard nodig is in onze drukke maatschappij.  Daarnaast 1x per maand een dagworkshop. De ene keer "Reis door de chakra's", de andere keer "Lente Energizer" of een andere workshop. Het is zo ontzettend leuk om te doen. Dank dat jullie komen. Ik hoop dit nog lang te mogen doen. 


4 maart 2023

Intussen alweer 2x de workshop "Reis door de chakra's" gegeven. Het was zo leuk en iedereen deed heel fijn mee. Daar gaan we zeker mee door. Maar ook leuk om even iets anders tussendoor te doen.

Een "Lente Energizer" waarbij we aandacht besteden aan reinigen, loslaten en ruimte maken voor nieuwe inzichten. 

Zondag 26 maart 2023

is deze eenmalige workshop.

Daarna gaan we weer door met "Reis door de chakra's"


9 januari 2023

Zo ontzettend leuk.

Naast de diverse losse klankschaal ligconcerten zijn er ook al combinatiesessies met een meditatie of een herdenking.
Vanaf heden geef ik ook dagworkshops.

1 x per maand een leuke workshop van een hele dag waarin je ondergedompeld wordt in een bepaald thema. 

De eerste keer zal het een "Reis door de chakra's"  zijn op  zondag 22 januari 2023

Ik heb er zin in! 


27 december 2022

In de praktijk nu ook cadeaupakketten te koop. Overal zit een cadeaubon in voor een heerlijk klankschaal ligconcert aangevuld met diverse andere artikelen.

Zoals bv een klankschaal, wierook, aromaolie, een diffuser, een chakrakaars, een zoutlampje, thee, edelstenen, enz.

Ze zijn allemaal verschillend.

Kom maar kijken in de praktijk. Wel graag een apje van tevoren, omdat ik mogelijk net aan het behandelen ben. 


25 december 2022

Bedankt voor het vertrouwen afgelopen jaar.  Het is zo fijn dat ik dat kan doen waar mijn hart zo blij van wordt. Naast de praktijk ook de klankschaal ligconcerten. En nieuwe workshopdagen zijn in de planning.  Daar word ik heel gelukkig van!

Voor iedereen fijne feestdagen en vooral heel veel licht, liefde, geluk, gezondheid en alle goeds in het nieuwe jaar. 

 


13 november 2022

Natuurlijk wil iedereen in december gezellige dingen doen. Maar ongetwijfeld zijn er meerdere mensen die een dierbare moeten missen en daar vooral in de kersttijd veel moeite mee hebben. Voor deze groep wil ik graag een herdenking houden in combinatie met een meditatie en een klankschaal ligconcert. Je hebt geen meditatie ervaring nodig.

20 december 14.15 uur!


18 september 2022

Speciaal voor de klankschaal (lig)concerten heb ik een 2e website gemaakt. Neem maar eens een kijkje op www.klankmagie.nl

 


21 augustus 2022

Yes, we gaan weer van start met klankschaal ligconcerten.

Nu op de mooie nieuwe locatie in Bovenkerk, Amstelveen. 

Zaterdag 3 september

om 14.30 uur

 

ZIn in een heerlijk moment voor jezelf?

Relaxen, diep wegzakken, luiteren naar de diverse klanken en heerlijk ontspannen weer naar buiten stappen?  Kom het eens uitproberen.

Geef je wel even op van tevoren. 

Ik hoop je daar te zien!

 

 


20 augustus 2922

Yes, de flyers zijn binnen voor de cursus "Vind de kracht in jezelf". Zo leuk. In oktober start de cursus voor meiden van 15-18 jaar. Voel jij je anders dan je leeftijdsgenoten en kun je moeilijk aansluiting vinden, lees dan even de info over deze cursus. Wie weet is het iets voor jou.


21 juli 2022

Afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten. Naast de praktijk was ik op zoek naar een locatie voor de klankschaal ligconcerten en cursussen die in ontwikkeling zijn. 

Gelukkig bleek er een geschikte locatie in Bovenkerk. Vanaf september zal ik daar gebruik van gaan maken. Om de week op dinsdagmiddag en op zaterdagmiddag. De eerste klanksessie zal op 3 september zijn. In oktober start een nieuwe cursus "Vind de kracht in jezelf" voor meiden van 15-18 jaar. Daarover later meer. Op dinsdagen zullen er klankbelevings lessen zijn voor groepjes ouderen of jongeren. Daarnaast is het mogelijk een familieuitje of een vriendinnenparty te houden.

 


9 mei 2022

De zaterdagen bevallen goed. Daarom gaan we ermee door. De data voor de tweede helft van het jaar worden de zaterdagen: 2 juli, 23 juli, 20 augustus, 17 september, 22 oktober, 19 november, 17 december. Iedere donderdag ben ik in de praktijk, maar voor degene die niet op donderdag kan is een van deze zaterdagen mogelijk een optie. 


12 februari 2022

Voor degenen die niet op donderdag naar de praktijk kunnen komen, ben ik iedere 4 weken een zaterdag aanwezig in de praktijk.

Het worden de volgende zaterdagen:  12 februari, 12 maart, 9 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli

 

10 februari 2022

Wat fijn dat nu ook de klankschaal ligconcerten weer door kunnen gaan. De eerstvolgende is gepland op 24 februari om 19.30 uur in Middenhof, Amstelveen. Kort geleden heb ik een workshop monochord (snaarinstrument) gevolgd. Zo leuk! Deze zal ik ook gaan gebruiken bij de klankschaal concerten. Binnenkort volg ik ook een workshop Didgeridoo. Ik ben benieuwd, het schijnt niet makkelijk te zijn. 


17 januari 2022

Gelukkig zijn de deuren van de praktijk weer open!

Kom alsjeblieft nu het kan!

* Edelsteen - Chakra Healing

* Klankschaal sessie (individueel)

* Voetreflex

* Magnetiseren

Bel, mail, app me voor een afspraak. Iedere donderdag heb ik praktijk in het MOC gebouw in Amstelveen. 


22 december 2021

Helaas heb ook ik mijn deuren weer moeten sluiten. Iedereen die ingepland stond voor een afspraak heb ik intussen gesproken.  Afstandshealing blijft mogelijk. Neem contact met me op als ik iets voor je kan betekenen. Blijf vertrouwen houden in een goede toekomst. Voor iedereen fijne dagen en een liefdevol 2022!


9 december 2021

Leuke cadeautip: Geef eens een mooie cadeaubon voor een consult naar keuze.

10 % korting bij aanschaf in december!!


30 november 2021

Door de coronamaatregelen (lockdown vanaf 17.00 uur) gaat helaas het klankschaal ligconcert van 2 december niet door. Zodra er meer mogelijk is zal ik nieuwe data plannen. De praktijk blijft gewoon open, dus plan even een zen momentje juist in de drukke decembermaand. Of doe mee aan de gratis afstandshealing op 9 december. 


11 november 2021

De drukke decembermaand is bijna weer in aantocht. Zorg dat je niet teveel stress naar je toe trekt. Neem regelmatig even gas terug. Ja, ja, ik weet het.... makkelijker gezegd dan gedaan. Bouw in ieder geval af en toe een rustmomentje in. Je kunt op donderdagen een consult voetreflex, klankschalen, edelsteen-chakra-healing of magnetiseren boeken. Dat neemt in ieder geval een deel van je stress van je weg,

Daarnaast is er op 2 december een klankschaal ligconcert waar je een uurtje heerlijk kunt ontspannen en even tot rust komen. Probeer het eens uit!

En lukt dat allemaal niet dan heb ik nog de gratis afstandshealing die je gewoon thuis kunt ondergaan op 9 december om 20.00 uur (en ook vanavond 11-11-21). Wel jezelf even opgeven natuurlijk. 


17 oktober 2021

Zo leuk dat de klankschaal ligconcerten weer van start zijn gegaan. Heerlijk om te doen. Daarnaast ook met klankschalen en andere instrumenten gewerkt op de ontmoetingsgroepen voor ouderen met beginnende dementie. De reacties zijn mooi en het is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.

De afstandshealing is steeds meer vraag naar, ook van mensen die op grotere afstand wonen en zo dus toch ondanks de afstand een healing kunnen ondergaan. 


15 september 2021

Jawel, eindelijk gaan de klankschaal ligconcerten weer van start.  De eerste is op 7 oktober  in wijkcentrum Middenhof in Amstelveen. Ik heb daar echt heel veel zin in.

De praktijk loopt lekker. Iedere donderdag in het MOC gebouw in Amstelveen. Edelsteen-chakra healing, Voetreflex, Magnetiseren of een Klankschaalsessie individueel. De laatste tijd is er ook veel vraag naar een combi behandeling van eerst een uur een individuele Klankschaalsessie en gelijk aansluitend een edelsteen-chakra healing. Dan kom je eerst in een heerlijk  diepe ontspannen staat en sta je helemaal open voor de helende energie van de edelstenen. 2 uur lang genieten.

Vergeet niet dat er iedere 4 weken een gratis groepshealing op afstand is waar steeds meer mensen aan meedoen. 


13 april 2021

Nog even onder de aandacht brengen: 1x in de 4 weken geef ik een gratis groepshealing op afstand. Het is offline. Er komt geen link voor een sessie online. De healing duurt ongeveer 25 minuten. Je kunt je opgeven via het facebook bericht (Karin Kloek Healing Praktijk) of via mail of whatsapp.  De healing op afstand is voor iedereen die :

* meer rust en balans zoekt

* lichamelijke, emotionele of psychische klachten heeft

* moe en overbelast is

* antwoorden zoekt en het gevoel heeft vast te zitten

* niet lekker in zijn/haar vel zit

* enz. enz. 

De eerstvolgende gratis afstandshealing die gepland staat is op 29 april om 20.00 uur. 


25 februari 2021

Gelukkig, wat ben ik blij dat de praktijk weer open mag. We hebben wel een gek jaar achter de rug. Toch wel sneller gegaan dan we dachten. Laten we hopen dat we nu weer in opgaande lijn gaan en er langzaamaan wat meer kan en mag. In ieder geval is iedereen weer van harte welkom in de praktijk. Heb je een steuntje in de rug nodig, kun je wat extra energie gebruiken, wil je een positievere kijk op de toekomst..... maak  een afspraak. Wie weet hoe goed het je doet.


2 februari 2021

De lockdown helaas toch weer verlengd. Om iedereen een hart onder de riem te steken heb ik op facebook (Karin Kloek Healing Praktijk) een cadeautje. Een gratis afstandshealing op 4 februari. Zet even je naam onder het facebook bericht als je hier gebruik van wilt maken. 


14 januari 2021

Nog even geduld. Ik hoop dat dat lukt. Dat horen we natuurlijk al lange tijd, maar er is licht aan het einde van de tunnel, echt. Laten we op zijn minst proberen met zijn allen de weerstand omhoog te krijgen. Zorg dat je goed eet, slaapt, beweegt, ademt, buiten komt, enz. De behandelingen in de praktijk en de klankschaal ligconcerten kunnen nog even niet, maar laten we hopen dat na 9 februari we er samen weer tegenaan kunnen. Hou vol! Lieve groet, Karin


20 november 2020

Vanaf heden kunnen ook individuele klankschaal sessies geboekt worden. Helemaal heerlijk is het om eerst een klankschaal sessie te volgen en dan de edelsteen-chakra healing. Voor een dubbele behandeling krijg je 10 euro korting. Heerlijk 2 uur voor jezelf!


31 oktober 2020

Aangezien de klankschaal ligconcerten even uitgesteld zijn ben ik in de praktijk 1 op 1 klankschaal sessies gaan geven in combinatie met de edelsteen-chakra healing. Dan gebeurt er veel. Eerst via de klankschalen een hele diepe ontspanning en daarna de chakra healing met de edelstenen. Heel bijzonder. Binnenkort is deze dubbele healingsessie van maar liefst 2 uur te boeken. 

 


15 oktober 2020

Ivm de nieuwe maatregelen heeft Middenhof besloten de verhuur vd zalen deze maand stop te zetten. Daardoor kan het klankschaal ligconcert van 29 oktober geen doorgang vinden. We hebben het concert verplaatst naar 3 weken later op 19 november.

Gelukkig kunnen de behandelingen in de praktijk wel doorgaan. Natuurlijk wel met de nodige voorzorgsmaatregelen. Maar zolang je geen klachten hebt ben je van harte welkom. Edelsteen-chakrahealing, magnetiseren, voetreflex, access bars. Heerlijk even een momentje voor jezelf.


10 oktober 2020

Intussen hebben we het 2e besloten concert achter de rug en ook het 1e concert met open inschrijving. Het was een succes. En zo heerlijk om te geven. Het volgende concert is op 29 oktober, maar de inschrijvingen gaan zo snel. Die is intussen alweer vol. 

Mocht je een keer mee willen doen, dan heel snel zijn met boeken.

In de praktijk geef ik zoals bekend o.a. edelsteen-chakra healing. Nieuw is dat ik voor ieder chakra nu ook bijpassende hangertjes te koop heb. Heel fijn als je bij een bepaald chakra wat ondersteuning kunt gebruiken. 


10 september 2020

Het tweede (besloten) concert staat in de planning. Maar ook gaan de klankschaal ligconcerten met open inschrijving nu van start, zo leuk. De eerste is op 1 oktober 2020 gepland. In wijkcentrum de Middenhof in Amstelveen. Wees er snel bij als je interesse hebt. In verband met corona houden we afstand tot elkaar en hebben we maximaal plek voor 10 personen.  Wij hebben er zin in.


18 augustus 2020

Ruim een week geleden hebben Astrid en ik samen een klankschaal ligconcert gegeven in Amsterdam Zuid. Hoe bijzonder was dat. Wat ging iedereen in een diepe ontspanning, zeg. Na samen cursus gevolgd te hebben en flink wat oefenen was dit onze eerste proefsessie met een groepje gewillige proefpersonen. Wij en zij gelukkig ook hebben ervan genoten. Het smaakt naar meer. Dus op zoek naar geschikte locaties en binnenkort komen er zeker meer klankschaal ligconcerten aan. Wat is dat leuk!

 


14 juli 2020

Zo leuk!. Het is fijn om je te blijven ontwikkelen. Intussen heb ik (samen met Astrid) cursus gevolgd om een klankschaal ligconcert te kunnen geven. We zijn momenteel druk aan het oefenen om zeer binnenkort het eerste klankschaal ligconcert te kunnen aanbieden. Het is zo heerlijk ontspannend. De trillingen van de klankschalen werken zo diep door. Te bedenken dat je lichaam uit 60% water bestaat. Dan is het wel voor te stellen dat die klanken veel effect hebben.  Zelf vind ik het altijd heerlijk en zak in zo'n diepe ontspanning. Daar knap je echt van op. Is een aanrader. Binnenkort...….

 


7 mei 2020

Gelukkig mogen de contactberoepen weer aan het werk en zodoende gaat ook de praktijk weer open. Ik kan niet wachten jullie weer fijne behandelingen te mogen geven. Natuurlijk blijven de afstandsbehandelingen ook mogelijk. Voor als je niet in de gelegenheid bent naar de praktijk te komen, of als het je op de donderdagen niet schikt. Dan is het natuurlijk prima om op een andere dag een afstandshealing te boeken. 

Natuurlijk is het wel zo dat je alleen welkom bent in de praktijk als je niet verkouden bent en je geen koorts hebt, maar dat lijkt me vanzelfsprekend.

Edelsteen - Chakra Healing

Voetreflexzonetherapie

Acces Bars Behandeling

Magnetiseren

Afstandshealing

Zit er iets voor je bij? Maak een afspraak. Doen!

.


24 april 2020
Nu we toch allemaal nog wat langer in deze periode zitten waarbij we elkaar niet kunnen aanraken heb ik besloten vanaf maandag afstandshealing aan te bieden. Ik denk dat daar nu meer dan ooit behoefte aan is. Je weerstand verhogen doe je natuurlijk door goed en gezond te eten, goed te slapen en regelmatig te bewegen. Maar onderschat de invloed van stress niet. Door een healing laat je o.a. stress los en kom je meer in balans. Op de healing pagina vind je meer informatie over deze behandeling. 

AANBIEDING: t/m 10 mei voor de helft van de prijs.  Dus ik zeg: DOEN!  haha...

 


24 maart 2020

Wat zitten we in een rare tijd met zijn allen. Het is stil op straat.  De hele wereld onder invloed van het coronavirus. Ook de praktijk is gesloten. We zullen het samen moeten doen. Proberen te voorkomen dat iedereen tegelijkertijd zo ziek wordt.

Het is een heftige tijd waar veel angst en verwarring heerst.  Mijn gevoel is dat we vooral daar aandacht aan mogen besteden. Zorgen dat je niet wordt overmand door angst. Probeer vertrouwen te hebben in de toekomst.  Meditatie is daarbij een fantastisch hulpmiddel. Vooral nu tijdens die verwarring en onzekerheid over de toekomst.  Meditatie brengt je denken tot rust.

Het bijzondere van deze tijd vind ik wel dat de aarde er zo van opknapt. Het lukte ons met zijn allen niet om de stikstof uitstoot terug te brengen.  Nu in een klap zie je de aarde bijkomen van alle vervuiling. Er is weer lucht.

Mijn gedachten gaan op dit moment uit naar iemand in mijn vriendenkring die momenteel in zeer ernstige toestand op de IC ligt, 

Zorg allemaal goed voor jezelf en voor elkaar.

 


14 maart 2020

Intussen alweer 1,5 maand aan de slag in mijn nieuwe praktijkruimte in Amstelveen en wat is het leuk om weer te doen. Het voelt goed. Alsof ik weer doe wat de bedoeling is. En wie weet wat nog gaat volgen. Je kunt in ieder geval terecht voor een behandeling Magnetiseren, Edelsteen-Chakra Healing, Access Bars™ behandelingen en op verzoek Voetreflexzonetherapie. Erover praten zegt zo weinig. Kom eens langs voor een behandeling.  Je moet het eigenlijk gewoon zelf ervaren. Doen!

 


30 januari 2020

Bijna is het zover. Dan kan ik weer aan de slag in de nieuwe praktijkruimte in Amstelveen. En zo leuk. Intussen nog even een cursus Access Bars™ gevolgd. Ik mag mij nu ook Access Consciousness Bars Practitioner noemen. Dus ook daar kun je in de praktijk van komen genieten. Zo heerlijk. Bij mijzelf verdween een strakke pijnlijke band in mijn nek. En wat heb ik heerlijk geslapen erna! In februari kun je dat doen voor half geld, dus ik zou zeggen...Doen!  Heb er zin in om te starten. Kijk even bij Healing, daar staat meer uitleg over de behandeling.

 


 

12 december 2019

Zo, dat is alweer een hele tijd geleden. Afgelopen tijd is er veel gebeurd in de privésfeer. Nu is het dan toch echt weer tijd voor mijn passie om weer aan de slag te kunnen op een nieuwe stek. Aangezien mijn werkweek aardig gevuld is met het werk met ouderen en ook af en toe een dagje uitvaart, blijft er op dit moment maar 1 dag over. Dat is de donderdag.

Vanaf 1 februari 2020 ben ik op donderdagen te vinden in het MOC gebouw in Amstelveen. De ruimte deel ik met een kapster, een pedicure en schoonheidsspecialiste. Ieder heeft haar eigen dag. Zo wordt de ruimte iedere dag anders ingevuld.

Natuurlijk zal ik weer gaan magnetiseren, dat spreekt bijna voor zich voor de mensen die mij kennen. Daarnaast ga ik edelsteen-chakra healing geven. Elk chakra heeft zijn eigen werking en energie. Edelstenen hebben prachtige genezende kwaliteiten en hun specifieke werking die mooi aansluit bij een bepaald chakra. Later zal ik wat meer uitleg geven over de chakra´s. In een edelsteen-chakra healing werken we met de energie van de edelstenen en brengen daarmee de chakra´s weer in evenwicht.

 1  november 2017

Blij ben ik met de mogelijkheid om ook in 2018 de workshop Memory Schilderij te kunnen aanbieden in de pastorie van de Sint Urbanuskerk in Amstelveen.

De data voor 2018 zijn:

zaterdag 20 januari

zaterdag 14 april

zaterdag 14 juli

zaterdag 13 oktober

Natuurlijk is het ook mogelijk om de workshop elders te geven als men een geschikte locatie tot zijn/haar beschikking heeft en een groepje belangstellenen bij elkaar heeft.

 


12 april 2017

En opnieuw een mooie voorlichtingsavond bijgewoond van Diny Neplenbroek.

Deze keer in Vinkeveen in De Boei. Doordat het een intieme setting was konden we met meer diepgang over uitvaart en rouw praten.

Diny vertelde hoe een uitvaart geregeld kan worden. Er is vaak meer mogelijk dan men denkt.

Wendy Pater-Jamin was er om te spreken over verliesbegeleiding.

Zij verzorgt o.a. rouwwandelingen in Ouderkerk aan de Amstel en in de bossen bij 's Graveland.

Diny verzorgt  rouwwandelingen in het Amsterdamse Bos.

Als afsluiting heb ik mijn herinneringsschilderijen laten zien en verteld over de mogelijkheid om dat zelf te maken in een workshop. 

 


29 maart 2017

Gisteravond een mooie avond in het Noorddamcentrum in Amstelveen bijgewoond.

Diny Neplenbroek  gaf een lezing over hoe een uitvaart geregeld kan worden.

Een lastig onderwerp, maar er waren gelukkig genoeg belangstellenden op af gekomen.

Er was gelegenheid om vragen te stellen. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Tevens mocht ik wat vertellen over mijn aankomende workshop Memory Schilderij maken.

Een blijvend herinneringsschilderij maken ter nagedachtenis aan een overleden dierbare.

Dat is zo waardevol. Ik hoop hiermee een hoop mensen te kunnen bereiken.

En dat de workshop een bijdrage mag leveren aan een klein stukje rouwverwerking.

 


maart 2017

Om te beginnen wil ik mezelf graag voorstellen. Mijn naam is Karin Kloek (1965) en heb op verschillende vlakken ervaring op gedaan. Creativiteit en spiritualiteit lopen al van klein kind af aan als een rode draad door mijn leven.

Als eerste ben ik met een modeopleiding begonnen. Al heb ik daar nooit mijn werk van gemaakt, de creatieve basis was gelegd. Daarna heb ik vele jaren bij de KLM gewerkt op verschillende afdelingen. Na een opleiding arbeidsmarktpolitiek/personeelsbeleid ben ik bij personeelszaken terecht gekomen.

Uiteindelijk begon de spirituele en alternatieve kant te kriebelen. Na vele opleidingen (paranormaal therapeut, voetreflexzonetherapie, dru yoga docent), cursussen en workshops (Silva Mind Control, Touch for Health, Manuele Lymfedrainage, Awakening your Light Body, Tenen Lezen, Holistic Pulsing, Sound Bliss, enz.) begon ik een eigen praktijk in magnetiseren, paranormale therapie, voetreflexzonetherapie en soundhealing.

Ook het overdragen van kennis kwam aan de orde in de vorm van lezingen en cursussen paranormale geneeswijzen en meditatie.

Tijdens de eerste jaren van mijn moederschap heb ik de praktijk even in de koelkast gezet om op een later tijdstip weer op te pakken. Naast mijn meer dan fulltime baan met 2 opgroeiende jongens, werkte ik tot 2013 bij de Schouwburg in Amstelveen bij de afdeling horeca en kon zo het creatieve theaterleventje van dichtbij meemaken. In de loop der jaren heb ik veel creatieve cursussen en workshops gevolgd waaronder scrapbooken, mozaïeken, groendecoratieworkshops, abstract schilderen, bloemschikken en ben ik opgeleid tot cursusleidster paverpol door Jossy de Roode. Verder diverse workshops Powertex gevolgd bij de Hooischuur. Tussendoor heb ik heel veel sieraden gemaakt en ook daar diverse workshops in gegeven en kinderpartijtjes begeleid.

Het kon niet uitblijven. Zowel het creatieve als het spirituele bleven dusdanig trekken, dat er een combinatie uit voort moest vloeien. Mijn droom realiseren in de vorm van creatieve en spirituele cursussen, workshops en kinderpartijtjes.

Zo heb ik een cursusruimte gehad in Aalsmeer en later een atelier in een voormalige rozenschuur aan de Legmeerdijk in Amstelveen.

In 2011 ben ik gestart met werk in de uitvaart. Wat een prachtig beroep. Het gegeven dat je als buitenstaander zo dichtbij mag komen in zo'n emotioneel rouwproces. Dat maakt me dankbaar. 

Momenteel combineer ik verschillende werkzaamheden.

Nog steeds werkzaam in de uitvaart, daarnaast werk ik als invalkracht bij ontmoetingsgroepen van ouderen met dementie. En ik geef enkele cursussen en workshops die op deze website te vinden zijn.

Genoeg over mezelf nu.

Ik hoop je te mogen ontmoeten op een van de cursussen/workshops.

Bel of mail me als je vragen hebt.

Lieve groet, Karin