Healing

 

Niet lekker in je vel?

Moe, lusteloos, slapeloosheid, pijn, onrust, enz.   Maak eens een afspraak.

Een behandeling Edelsteen-Chakra Healing en ook een behandeling Magnetiseren duren idealiter ongeveer 55 minuten. Het is ook mogelijk voor de kortere behandeling van 25 minuten te kiezen, maar dan kan iets minder diep op alles worden ingegaan.

De Access Bars™ behandeling duurt ongeveer een uur.

 

Kom het vooral eens uitproberen. Erover schrijven zegt zo weinig.

Ervaren is de beste manier om uit te vinden of het iets voor je is.

Maak een afspraak via

06-21980540 of karinkloek.info@gmail.com

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Lieve groet,

Karin

Edelsteen-Chakra Healing

Edelsteen-Chakra Healing is vooral gericht op de werking van de chakra's. Iedereen heeft 7 hoofdchakra's, een soort energetische draaikolken die in verbinding staan met bepaalde gebieden in het lichaam. Door een bepaald chakra te activeren en te ontdoen van blokkades geef je ook dit desbetreffende deel in het lichaam meer energie. Emotioneel correspondeert ieder chakra met een bepaalde emotie. Alles hangt met elkaar samen. Elk specifiek chakra correspondeert met bepaalde edelstenen, Door gebruik te maken van die edelsteen maak je gebruik van de prachtige helende en eeuwenoude energie. Tijdens een Edelsteen-Chakra Behandeling worden alle chakra's behandeld met de bijbehorende edelstenen.

Voor meer info over de chakra´s, klik dan op onderstaande button.


Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een behandelmethode waarbij door middel van massage van drukpunten en zones op de voetzool de daarmee corresponderende organen worden geprikkeld. Door deze prikkel worden de desbetreffende organen en/of lichaamsdelen gestimuleerd actiever te worden en daardoor beter te functioneren. 


Access Bars™

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.
Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je
leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven
losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.
Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je
opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles
hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder
te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan
in jouw leven te voorschijn kan komen.
Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.
In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

 


Magnetiseren

Bij een behandeling magnetiseren wordt van top tot teen het hele lichaam ontdaan van "negatieve" energie. De stress energie waar je zo moe van wordt haal ik bij je weg. Daarna wordt je helemaal opgeladen met fijne energie zodat je meer in balans komt, beter in je vel zit. Door middel van energieoverdracht via mijn handen kun je energieblokkades opheffen. Het zelfgenezend vermogen wordt wakker geschud. Energie kan nadien weer vrij stromen waardoor diverse klachten kunnen verdwijnen. Bij de behandeling hoeft geen kleding uit te worden gedaan.

 


Afstandshealing

Healing op afstand is niets geks, healing gaat over energie en energie kun je sturen op afstand.  Een healing op afstand is voor iedereen die:
· meer rust en balans zoekt
· lichamelijke, emotionele of psychische klachten heeft
· moe en overbelast is
· antwoorden zoekt en het gevoel heeft vast te zitten
· niet lekker in zijn/haar vel zit,  enz. enz.
Hoe gaat het in zijn werk?
Op een van tevoren afgesproken tijdstip stuur ik een link naar jouw email adres. Als je daarop klikt komen we via beeldbellen met elkaar in contact. Mocht je geen behoefte hebben aan beeldcontact, mag je natuurlijk ook een foto mailen.
Op het afgesproken tijdstip ga je rustig zitten of liggen en laat het lekker over je heenkomen. Het liefst 5 a 10 minuten van tevoren zodat je de stress van de dag even van je af kunt laten glijden. Eventueel kaarsje aan, wierookje aan, glaasje water gepakt, naar toilet geweest. Stel je open om de energie te ontvangen en voel. Je kunt warmte, kou, tintelingen, wind voelen, alles is mogelijk. Je hoeft zelf niets te doen. Alleen ontvangen. De energie gaat daarheen waar het nodig is. Je kunt wel innerlijk vragen stellen waarna misschien plotselinge inzichten komen. Durf daarop te vertrouwen. Sta open voor alles. Maar niets hoeft.
De healing zelf zal ongeveer 20 – 25 minuten in beslag nemen. Drink na de healing wel een glas water. Het kan zijn dat oude energie los is gekomen en graag je systeem wil verlaten. Water helpt daarbij. Het kan zijn dat je helemaal niets voelt. Zeer waarschijnlijk zijn er dan wel dingen in gang gezet in je lichaam of in je leven die je pas later ervaart. Het kan ook dat oude pijntjes even opspelen om daarna je lichaam te verlaten. Het is leuk om te observeren welke veranderingen of gebeurtenissen in de periode na een healing plaatsvinden. Vaak wordt de link niet gelegd naar de healing, maar meestal wordt tijdens een behandeling van alles in gang gezet.