Het klankschaal ligconcert

Een heerlijk momentje voor jezelf waarbij je in een diepe ontspanning kunt komen. De klankschalen hebben een bijzondere klank en de vibratie werkt diep door op zowel het fysieke, als emotionele en mentale niveau. Vermoeidheid en stress kunnen van je afglijden, waardoor weer ruimte ontstaat. 

Het ligconcert wordt gegeven in kleine (yoga)zaaltjes. 

Mocht je zelf een locatie hebben of weten waar je met een groepje deze heerlijk weldadige klanken wilt ondergaan, neem dan contact met ons op.

Astrid Blom en ik (Karin Kloek) verzorgen deze sessie samen. Het klankschaalconcert duurt ongeveer een uur.

 

De eerstvolgende sessie wordt gegeven in Wijkcentrum de Middenhof in Amstelveen.

Datum: 1 oktober om 19.30 uur. 

Door de afstand die we aanhouden in verband met corona hebben we plek voor 10 personen.

Het lijkt ons zinvol om snel aan te melden. Wie het eerst komt.......    De lijst gaat op volgorde van aanmelding plus betaling.  Kosten van dit concert zijn 15 euro. Een kwartier van tevoren is de deur open en om half 8 gaat de deur dicht en willen we niet meer gestoord worden door eventuele laatkomers, dus wees op tijd.

 

Volgende datum: donderdag 29 oktober 2020 om 19.30 uur.

Update 15/10/20: Ivm de nieuwe (corona)maatregelen heeft Middenhof besloten de verhuur van de ruimte komende maand niet door te laten gaan. Daardoor kan het concert op 29 oktober niet doorgaan. We hebben het concert 3 weken verplaatst naar

19 november, een half uurtje later om 20.00 uur.

 

I.v.m. de landelijke lockdown (momenteel t/m 9 februari) gaan we weer van start met de klankschaal ligconcerten zodra het weer mogelijk is.

 

 

 

***   Nu ook individuele klankschaal sessie mogelijk   ***