Reis door de chakra's

 

Reis door de Chakra's in 7 lessen

 

Altijd al meer willen weten over de chakra's?  In deze serie van 7 lessen behandelen we de 7 hoofdchakra's. Wat zijn de kenmerken van de verschillende chakra's, de werking, de effecten als hij niet zo goed functioneert, enz. We zullen diverse oefeningen doen om de chakra's te openen en te versterken.    

We maken daarbij o.a. gebruik van beweging, meditatie, klank en geur.  Je hoeft geen ervaring te hebben. Doordat je iedere les met een bepaald chakra bezig bent krijgt het in de 2 weken erna de tijd om goed  te integreren. We maken ook een eigen set chakrakaarten die je ook na de cursus kunt gebruiken om je aandacht op een bepaald chakra te focussen.

Het is prettig om makkelijk zittende kleding aan te doen en een extra paar warme sokken of sloffen.

Het is zeer aan te bevelen de hele cursus te doen. Heb je eerder chakrawerk bij mij gedaan kun je er ook voor kiezen met een losse avond mee te doen om een bepaald chakra te versterken. 

 

Vanaf dinsdag 10 september (19.45 - 21.30 uur) start de serie van 7 lessen. (175,-)

(10 sep, 24 sep, 9 okt, 22 okt, 5 nov, 19 nov, 3 dec)

 


REIS DOOR DE CHAKRA'S dagworkshop

In oktober op Texel, zie info onder kopje TEXEL

 

Altijd al meer willen weten over de chakra's?  In deze dag behandelen we de 7 hoofdchakra's. Wat zijn de kenmerken van de verschillende chakra's, de werking, de effecten als hij niet zo goed functioneert, enz. We zullen diverse oefeningen doen om de chakra's te openen en te versterken.    

 

We maken daarbij o.a. gebruik van beweging, meditatie, klank en geur.  Je hoeft geen ervaring te hebben Het wordt een heerlijke (volle) dag waarbij je steeds meer spanning zult loslaten en je lichter, blijer, vrijer en opgeladen weer naar huis gaat. De lunch met vers gemaakte soep en brood wordt verzorgd. Kom je ook?

 

Het is wel handig makkelijk zittende kleding aan te doen, een extra paar warme sokken. We doen deze middag gedeeltelijk zittend en gedeeltelijk liggend. Een zacht matje, een kussentje voor je hoofd en een warm dekentje is zeker aan te bevelen.