TEXEL weekenden in 2024!

 

Zo leuk, nadat mij gevraagd werd op Texel cursus te gaan geven kon ik natuurlijk niet anders dan daar heel enthousiast op reageren. Zoveel voetstappen liggen daar al van mij, dan is dit een hele leuke ontwikkeling. 

Een weekend in oktober. Op zaterdag de dagworkshop "Reis door de Chakra's" en op zondagmiddag een heerlijk Klankschaal ligconcert om het weekend mee af te sluiten. Beide dagen zijn los te boeken. Ik heb er bewust voor gekozen om er geen vol weekend van te maken, zodat je ook kunt genieten van het eiland. Voor de Tesselaars is het ook fijn een keuze te hebben of je aan beide activiteiten meedoet of een losse dag boekt.

Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Hotels (aan de overkant van de cursuslocatie hotel Op Diek), B&B's, campings....   Mogelijkheden genoeg. 

 


Reis door de Chakra's

 

Altijd al meer willen weten over de chakra’s? In deze dag behandelen we de 7 hoofdchakra’s. Wat zijn de kenmerken van de verschillende chakra’s, de werking, de effecten als hij niet zo goed functioneert, enz. We zullen diverse oefeningen doen om de chakra’s te openen en te versterken. We maken daarbij o.a. gebruik van beweging, meditatie, klank en geur.

Je hoeft geen ervaring te hebben. Het wordt een heerlijke (volle) dag waarbij je steeds meer spanning zult loslaten en je lichter, blijer en vrijer naar huis gaat. De lunch met vers gemaakte soep en brood wordt verzorgd. Kom je ook?

Het is wel handig makkelijk zittende kleding aan te doen en een paar extra warme sokken. We doen deze middag gedeeltelijk zittend en de meditatie liggend. Een zacht matje, een kussentje voor je hoofd en een warm dekentje is zeker aan te bevelen.

 

Datum:        zaterdag 12 oktober

Tijd:               10.00 – 16.00 uur

 

Locatie:        De Vermaning

                        Diek 11a

                        1797 AA  Den Hoorn

                        TEXEL

 

Bijdrage: 95 euro  (incl. lunch, koffie/thee en lekkers)


Klankschaal ligconcert

 

Een heerlijk momentje voor jezelf waarbij je in een diepe ontspanning kunt komen. De klankschalen hebben een bijzondere klank en de vibratie werkt diep door op zowel het fysieke, als emotionele en mentale niveau. Vermoeidheid en stress kunnen van je afglijden, waardoor weer ruimte ontstaat. 

Het klankschaalconcert duurt 2 uur. We doen 1,5 uur klankschaal ligconcert en een half uur rustig afsluiten met een kopje thee.

Het is wel fijn makkelijk zittende kleding aan te doen en een paar extra warme sokken. Wat mag je meenemen? Een matje (of luchtbed) om op te liggen. Een lekkere warme deken en een kussentje voor je hoofd. Zorg dat je 1,5 uur comfortabel en warm kunt liggen.

 

Datum:         zondag 13 oktober

Tijd:               15.00 – 17.00 uur

 

 

Locatie:        De Vermaning

                        Diek 11a

                        1797 AA  Den Hoorn

                        TEXEL

 

Bijdrage: 25 euro (incl. thee en lekkers)